英語担当 Zia De La Cruz

I’m from America but have been living in Japan for the past few years. Living far from my family has been an interesting experience, and has taught me to try new things , no matter how scary they might seem. Things I like include dogs , dance, reading, Do-it-yourself projects (I love making things with my hands!), and sports. Recently, I’ve been trying to improve my Japanese cooking skills, but not quite there yet!
Scientist(科学者)
My goal is to inspire children to always ask “Why?” and “How?” and to never be afraid to make mistakes. I want to teach children that learning doesn’t take place only within the walls of classroom. I try to support them not only by listening to their problems, but also by learning new things new things alongside them to show them that every moment is a learning experience.