英語担当 Sean Mriarity

I'm from seattle, which is famous for Starbucks coffee and the Seatlle Mariners baseball team.
I've been living in Japan since 2002, and I enjoy playing guitar, skateboarding, and illustration.
My childhood dream was to become a newspaper comic artist, and draw a comic strip like Peanuts (featuring the famous character Snoopy). I also wanted to create graphics for video games.
I strive to create a positive environment in which students can relax and concentrate on learning at their own level.

I try to discover each student's own personal level and find ways to challenge them while strengthening their existing skills.